Σoκ: Σύζυγος πρώην υπουργού η γυναίκα που απανθρακώθηκε στο Κολωνάκι

Κάηκε αγκαλιά με τη γάτα της

Must Read

Σύζυγος του βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2007, ήταν τελικά η ηλικιωμένη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι, από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χτες το βράδυ.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της, στον τρίτο όροφο, στο Κολωνάκι όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια μόνη της. Όπως έγινε γνωστό, η 87χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη και αγκαλιά μαζί με τη γάτα της, ενώ εξετάζεται αν η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Ο σύζυγος της, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2007, ήταν ο γιατρός και πολιτικός Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο ίδιος ήταν γεννημένος στη Σαμοθράκη, σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο και έγινε πλαστικός χειρουργός.

Είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου το 1981 και το 1985. Διετέλεσε υπουργός Βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι το Φεβρουάριο του 1987, στη δεύτερη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Επιπλέον, υπήρξε διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου, μέλος και αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτιά στο Κολωνάκι: Απανθρακωμένη αγκαλιά με το γατάκι της βρέθηκε η ηλικιωμένη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This