Ξεσπά ο πατέρας του Φιλόπουλου: «Δεν μπορώ να βλέπω άλλους οπαδικούς θανάτους»

«Οι ένοχοι για τη δολοφονία του Μιχάλη είναι έξω και χαίρονται τη ζωή τους»

Must Read

Πέρασαν 15 χρόνια από το «ραντεβού» θανάτου στη λεωφόρο Λαυρίου, που κατέληξε στον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου, και τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει σε αυτόν τον ατέρμονο κύκλο οπαδικής βίας.

Ο πατέρας του 22χρονου Μιχάλη, που μαχαιρώθηκε και χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια σύγκρουσης «λεγεώνων» χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, βλέπει και την οικογένεια του Αλκη να ζει το ίδιο δράμα. «Ειλικρινά τους λυπάμαι, γιατί ξέρω τι πέρασα και τι περνάω ακόμα, ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κλαίνε και θα κλαίνε, και δεν θα περάσει ποτέ αυτό…» είπε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Φιλόπουλος.

«Υπάρχουν υποκινητές και καθοδηγητές, και συνεννοούνται πριν το κάνουν. Στην περίπτωση του Μιχάλη υπήρχε προσυνεννόηση για το πού θα γίνει ο τσακωμός και πώς θα γίνει» είπε και εξέφρασε το παράπονό του για την ατιμωρησία των δραστών: «Οι ένοχοι για τη δολοφονία του Μιχάλη είναι έξω και χαίρονται τη ζωή τους. Εγώ πηγαίνω κάθε μέρα, όμως, στο νεκροταφείο για να του ανάψω το καντηλάκι. Δεν μπορώ να βλέπω άλλους θανάτους, άλλους οπαδικούς θανάτους, θανάτους για το τίποτα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This