Συγκλονίζει η θεία του Άλκη: «Τον θάψαμε γαμπρό»

«Τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς» λέει η γιαγιά του

Must Read

Με τρεμάμενη φωνή, γεμάτη πόνο και απελπισία, η γιαγιά του Άλκη Καμπάνου ξεσπά για την άγρια δολοφονία του 19χρονου παιδιού που έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο.

Μόλις λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον 19χρονο, η γιαγιά του ξεσπά μιλώντας στον Alpha, κάνοντας λόγο για απίστευτη αγριότητα, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Όπως αναφέρει η γιαγιά του παιδιού, η μαχαιριά ήταν τόσο βαθιά που ήταν σαν να ήθελαν να του δώσουν την χαριστική βολή: «Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;».

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού τονίζει ότι πρόκειται για συμμορία και εύχεται να βιώσει άλλη μάνα αυτόν τον πόνο: «Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.

Γαμπρός στο φέρετρο

Μάλιστα η θεία του 19χρονου αποκάλυψε ότι ο Άλκης κηδεύτηκε ντυμένος γαμπρός μέσα στο λευκό φέρετρο και πρόσθεσε ότι ακόμα και αν συλληφθούν οι υπεύθυνοι, ο πόνος της οικογένειας δεν απαλύνεται: «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν» πρόσθεσε η θεία του.

«Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο. Να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This