Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Άλκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου»

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, να πιαστούν όλοι οι ένοχοι!»

Must Read

Ψάχνοντας παρηγοριά στην αγκαλιά της συζύγου του και της κόρης του, ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, προσπαθεί να βρει δύναμη και να σταθεί στα πόδια του, την ώρα που βιώνει τον μεγαλύτερο πόνο. Αυτόν του να χάνεις ένα παιδί, από τα χέρια ανθρωπόμορφων τεράτων που έκοψαν με βίαια το νήμα της ζωής του.

Ο χαροκαμένος πατέρας εξομολογείται κρατώντας στα χέρια του μια παιδική φωτογραφία του Άλκη: «Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου. Ευτυχώς που η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο αυτές τις δύσκολες στιγμές» δήλωσε μιλώντας στο newsit.gr

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, ενώ όπως τονίζει, ευελπιστεί ότι η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της: «Με βοήθησε όλη μου η οικογένεια και από όλους αυτούς έπαιρνα κουράγιο. Πήρα κουράγιο και από όλη την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Εγώ δεν θέλω τίποτα παρά μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να πιαστούν όλοι οι ένοχοι και θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της. Θα είναι καλό γι’ αυτά τα άτομα που έκαναν αυτή την πράξη να πάρουν την ποινή που τους αξίζει.»

Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, ο πατέρας του Άλκη σημειώνει ότι ο χαμός του παιδιού του επιθυμεί να είναι ένας λόγος που θα ενώσει τους φιλάθλους όλων των ομάδων: «Θέλω ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει ένα γεγονός ένωσης όλων των φιλάθλων, όλων των ομάδων. Πρέπει να σπάσει το απόστημα μέσα στον αθλητισμό, θέλω να θεραπευτεί, οι ηγέτες αυτής της χώρας να βρουν το φάρμακο και όλοι μαζί ενωμένοι να το θεραπεύσουμε» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Κι εγώ είμαι Άρης και ο Άλκης μου ήταν Άρης. Αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Ολυμπιακός, είμαι και Παναθηναϊκός. Είμαι Νέα Δημοκρατία, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι Ελληνική Λύση, είμαι ΚΙΝΑΛ, είμαι αριστερός, είμαι και δεξιός. Συμφωνώ με όλους και διαφωνώ με όλους. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα προς όλους. Όλοι μαζί να θεραπεύσουμε αυτό το απόστημα» δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This