Στην οικογένεια του Άλκη τα κασκόλ, οι φανέλες και τα γράμματα – «Να μη χάσει άλλος τη ζωή του» λέει ο ξάδερφος του Άλκη

Αναμένεται να χτιστεί μνημείο στη μνήμη του Άλκη

Must Read

Στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού θα μεταφερθούν σε κούτες τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκέντρωσαν αθλητές, εκπρόσωποι και φίλαθλοι άλλων ομάδων, αλλά και απλοί πολίτες, ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.

Εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη έφτασαν στο σημείο από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή την επικείμενη καταιγίδα που ενδεχομένως «χτυπήσει» με δυνατούς ανέμους και βροχοπτώσεις την πόλη της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να προστατεύσουν τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του Άλκη, πλην των κεριών και των λουλουδιών.

Σε συνεννόηση με την οικογένειά του αποφασίστηκε να παραλάβει τις κούτες με τα κασκόλ, τις φανέλες και τα γράμματα, ο ξάδελφος του 19χρονου, επίσης Άλκης στο όνομα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, δηλώνουν ότι μετά τη συλλογή και μεταφορά των αντικειμένων, το πιο πιθανό σενάριο είναι να κατασκευαστεί μνημείο στο σημείο όπου ξεψύχησε μετά από τη δολοφονική επίθεση ο Άλκης Καμπανός.

Συγκλονιστικό είναι την ίδια ώρα το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη δολοφονία του 19χρονου. «Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός» είναι το σύνθημα το οποίο ακούστηκε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ελληνικά γήπεδα, με τις ομάδες όλων των κατηγοριών να στέλνουν κι αυτοί με τη σειρά τους μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία.

«Ελπίζω ότι οι ένοχοι θα καταδικαστούν»

Την ίδια ώρα, μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στέλνει ο ξάδελφος του Άλκη Καμπανού, με τον ίδιο να ζητεί παράλληλα την καταδίκη των ενόχων που ενεπλάκησαν στη δολοφονική επίθεση του 19χρονου και ζήτησε από τον κόσμο να αγαπάει την ομάδα που υποστηρίζει, οποία και αν είναι αυτή, αλλά να μη χάσει άλλος τη ζωή του.

«Να αγαπάτε την ομάδα σας όποια και να είναι. Να πηγαίνετε στο γήπεδο όπου και να παίζει. Να μην χάσει άλλος την ζωή του. Οποίος πάει στο γήπεδο δεν σημαίνει ότι είναι χούλιγκαν.

Ελπίζω ότι οι ένοχοι θα καταδικαστούν», δήλωσε ο ξάδελφος του 19χρονου Άλκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This