ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο 42χρονος που υποδυόταν τον εφοριακό και έκλεβε ηλικιωμένους στον Πειραιά

Έκλεβε γιαγιάδες και παππούδες

Must Read

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 42χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους στον Πειραιά.

Τα στοιχεία ταυτότητας του 42χρονου που συνελήφθη την 1η Φεβρουαρίου στο Μενίδι για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και απάτες κατ’ επάγγελμα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρημάτων από σπίτι στην περιοχή του Νέου Φάληρου ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί 600 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 42χρονος μαζί με συνεργό του εμφανιζόταν σε ηλικιωμένους είτε ως φοροτεχνικός είτε ως υπάλληλος της Εφορίας, τους εξαπατούσε και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις εξαπάτησης και κλοπής σε Πειραιά, Κορινθία και Βόλο με την ΕΛΑΣ να αναζητά περισσότερα στοιχεία δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του 42χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας που δίνονται κατόπιν σχετικής είναι: Μπαζάκας Νεκτάριος του Γεωργίου και της Δέσποινας, γεννηθέντα την 30-5-1980 στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This