Συγκλονίζει η ανάρτηση της Γεωργίας για τον «οδυνηρό δεύτερο βιασμό»

Τι απαντά σε εκείνους που την αμφισβητούν και παίρνουν το μέρος των βιαστών

Must Read

Μόλις λίγες ώρες μετά ανατροπή που έφεραν οι διαπιστώσεις του τεχνικού συμβούλου  Δημήτρη Γαλεντέρη, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον βιασμό της από γόνους ισχυρών επιχειρηματικών στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά από μήνες. 

Η 24χρονη γυναίκα, στον οργανισμό της οποίας βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο -ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη για δήθεν «καθαρές» εξετάσεις– έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν θα πάψει να αναζητά το δίκιο της. 

Μάλιστα αφού ευχαρίστησε όλους εκείνους που στέκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν, σημείωσε ότι «ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός», στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους που στρέφονται εναντίον της και παίρνουν το μέρος των βιαστών.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της.

Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε» έγραψε η 24χρονη Γεωργία.

Δείτε επίσης: Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα!

https://www.instagram.com/p/CZuIC2QIxaH/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This