Χανιά: Χθες συνέλαβαν τους τρεις δραπέτες, σήμερα τους καταδίκασαν!

Ο πιο επικίνδυνος από τους δραπέτες, παραμένει, προς το παρόν, ασύλληπτος...

Must Read

Χθες το πρωί το έσκασαν, το ίδιο βράδυ συνελήφθησαν και σήμερα το βράδυ οι τρεις Αλβανοί καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο δικαστήριο Χανίων για την απόδραση τους από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, στην Κρήτη.

Οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που συνελήφθησαν, κάθισαν στο εδώλιο με βασική κατηγορία αυτή της απόδρασης και, όπως αναμενόταν, κρίθηκαν ένοχοι, μετά από μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 42 μηνών στον έναν κατηγορούμενο (29 ετών) και ποινές 34 μηνών στους άλλους δύο κατηγορούμενους, 34 ετών ο ένας, 32 ο άλλος.

Η ακροαματική διαδικασία ήταν μακρά, καθώς η έδρα θέλησε να διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης, τις συνθήκες κράτησης των τριών καταδικασθέντων, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να αποδράσουν, καθώς και το ενδεχόμενο να υπήρχαν και συνεργοί στην πράξη τους.

Οι πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν, τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε (έξτρα) φυλάκιση

Οι τρεις Αλβανοί, που τα ξημερώματα της Δευτέρας, μαζί με δύο ακόμα αλλοδαπούς είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τα κρατητήρια της Α.Δ. Χανίων, συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, απ’ όπου και μεταφέρθηκαν στα Χανιά.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη και των άλλων δύο δραπετών, του τέταρτου Αλβανού, ηλικίας 32 ετών, και του 35χρονου Πακιστανού. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος είναι, ίσως, και ο πιο επικίνδυνος, καθώς εχει καταδικαστεί σε κάθειρξη τρις ισόβια, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονίες κατά συρροή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This