Tα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» στο νοσοκομείο Νίκαιας

6 άτομα μπούκαραν και έσπασαν ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους, ζητώντας γιατρό

Must Read

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όταν έξι άγνωστοι εισέβαλαν στο νοσοκομείο μαζί με έναν τραυματία.

Οι Ρομά μπούκαραν στα επείγοντα με βία και στο πέρασμά τους έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους απαιτώντας να δει τον τραυματισμένο ένας γιατρός. Αφού προκάλεσαν φθορές σε πόρτες και τζάμια χωρίς να δώσουν καμία σημασία στους υπεύθυνους ασφαλείας, ζήτησαν από τις νοσοκόμες να φροντίσουν τον τραυματία που είχαν μεταφέρει.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο Πάνος Παπανικολάου νευροχειρούργος και διευθυντής του νοσοκομείου σχολίασε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο». Σύμφωνα με τον ίδιο οι δράστες του επεισοδίου ήταν πιθανόν μεθυσμένοι και τρόμαξαν το προσωπικό προκαλώντας φθορές και εξαπολύοντας απειλές.

Ο κ. Παπανικολάου εξήγησε ότι τα αίματα που φαίνονται στους διαδρόμους ήταν από το θλαστικό τραύμα στα χέρια του ατόμου που μετέφεραν οι δράστες, το οποίο δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όπως σημείωσε ο τραυματίας δέχτηκε την απαραίτητη φροντίδα και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από το προσωπικό.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και τρεις από τους έξι δράστες συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This