Άφαντοι οι μάρτυρες αστυνομικοί στη δίκη για τη συμπλοκή χούλιγκαν στο Πέραμα! – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν προσήλθαν να καταθέσουν για τα επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Must Read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες, Τετάρτη, οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά όπου επρόκειτο να δικαστούν επτά χούλιγκανς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που συνελήφθησαν στο Πέραμα για συμπλοκή με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς και φωτιές σε οχήματα.

Στην εκφώνηση της υπόθεσης ήταν παρόντες οι κατηγορούμενοι που ήταν ελεύθεροι, αλλά απουσίαζαν αδικαιολόγητα οι τρεις αστυνομικοί που είχαν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες για τα επεισόδια. Το δικαστήριο τιμώρησε τους απόντες αστυνομικούς με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαρτίου.

Όλα αυτά εν μέσω της διερεύνησης της δολοφονίας του Άλκη και καταγγελιών για το ρόλο αστυνομικών σε υποθέσεις οπαδικής βίας. Οι τρεις αστυνομικοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν κυρώσεις και από την υπηρεσία τους για την αδικαιολόγητη απουσία τους από το δικαστήριο, ενώ εγείρονται πελώρια ερωτήματα για το ρόλο της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση των χούλιγκαν και των περιστατικών βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Η απάντηση της αστυνομίας

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε δημοσίευμα ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με την αναβολή δίκης για υπόθεση αθλητικής βίας, λόγω μη προσέλευσης των αστυνομικών μαρτύρων», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση, «οι τρεις αστυνομικοί παρουσιάστηκαν κανονικά ως μάρτυρες, ενώ ένας δεν έγινε δεκτός λόγω ολιγόλεπτης καθυστέρησης, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης».

Παράλληλα, πηγές του αρχηγείου της ΕΛΑΣ σημειώνουν ότι «η δίκη αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This