Έσπασε τη σιωπή του ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα

«Όλο αυτό την κάνει πολύ πιο σκληρή … θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί»

Must Read

Ο Χρήστος Καραθανάσης, εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη και ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο η 24χρονη, για να πάει να την πάρει από το ξενοδοχείο όπου κατήγγειλε ότι βιάστηκε από πλουσιόπαιδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρεία του, είναι και θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Ο ιδιοκτήτης της Royal Sugar μίλησε στο Επιλογές TV και παρότι δεν είπε πολλά για την υπόθεση, μιας και όπως σχολίασε έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, στάθηκε στο θέμα της στήριξης που χρειάζεται και έχει η 24χρονη:

«Η Γεωργία προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της σε όλο αυτό. Θέλει τη βοήθεια όλων των ανθρώπων… Δυνατό σε κάνουν οι εμπειρίες, δυνατό σε κάνουν οι καταστάσεις… Ανάλογα το τι βιώνει ο καθένας στη ζωή του, είτε θα δυναμώσει, είτε θα σκύψει το κεφάλι και θα αρχίσει να τρώει σφαλιάρες. Η Γεωργία πιστεύω ότι δυναμώνει, την κάνει καλύτερη, την κάνει πολύ πιο σκληρή και πιστεύω θα βρει τα πατήματά της. Είναι κάτι που εσείς οι γυναίκες το αντιλαμβάνεστε πολύ διαφορετικά από μας τους άντρες. Εμείς θα είμαστε δίπλα της γιατί η Γεωργία είναι στο δυναμικό της εταιρείας. Είμαι πολύ περήφανος που είναι στην εταιρεία και θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί. Όχι μόνο εμείς έτσι θα έκανα για τον κάθε εργαζόμενο της εταιρείας και νομίζω ότι ο κάθε ένας αυτό πρέπει να κάνει. Σε μας έτυχε, τη βοήθειά μας ζήτησε και είμαστε εδώ για να δώσουμε τη βοήθεια στη Γεωργία. Εμείς σας εταιρεία θα τη στηρίξουμε και εγώ προσωπικά, υπάρχει μια ομάδα που στηρίζει τη Γεωργία αυτή τη στιγμή, δικηγόροι, δικαστές, φίλοι πάρα πολλοί, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γιατί είναι ένα θέμα το οποίο έχει πάρει το δρόμο του στη δικαιοσύνη».

Ο κ.Καραθανάσης έχει δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση και αποκάλυψε πως είχε δεχθεί και απειλές από έναν εκ των ιδιοκτητών του «Αχίλλειον», την επομένη του πάρτι το οποίο είχε την φρικτή κατάληξη για τη Γεωργία.

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This