Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σφοδρή σύγκρουση στο Πικέρμι

Must Read

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το τροχαίο συνέβη στο ρεύμα από Πικέρμι προς Ραφήνα και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκινητα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ως εκ τούτου, στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Παλλήνη με επτά Πυροσβέστες οι οποίοι κατέσβησαν την πυρκαγιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε τραυματισμός. Οι πυροσβέστες οριοθέτησαν τις φλόγες και απεγκλώβισαν ακόμα ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την έλευση των πυροσβεστών, στο σημείο είχε φτάσει ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε έναν τραυματία σε νοσοκομείο. Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Ραφήνα διακόπηκε από περιπολικό της Αστυνομίας.

Από το σημείο έτυχε να περνά λίγη ώρα μετά το τροχαίο ο Ιερέας-διασώστης του ΕΚΑΒ και εφημέριος του Ιερόυ Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας πατέρας Απόστολος Δάμκαλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This