Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκότωσε το ροτβάιλερ (video)

Must Read

Για την ιστορία του μωρού, αλλά και του ροντβάιλερ που επιτέθηκε στο παιδί του αποφάσισε να μιλήσει ο πατέρας της οικογένειας σήμερα το απόγευμα στο Open TV.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας».

Τα χρόνια περνούσαν και η Βερόν (ήταν το όνομα του σκύλου) μεγάλωνε κάτω από την ίδια στέγη με τα τρία αγοράκια της οικογένειας. Η μητέρα ήθελε πολύ να αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι.

Όταν η οικογένεια μετακόμισε στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου ένα χρόνο, εκείνη ήταν έγκυος στο βρέφος. Το γέννησε ρισκάροντας τη ζωή της και το βάφτισε Βαρβάρα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου, που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας» πρόσθεσε.

Από την ημέρα του περιστατικού κι έπειτα, το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά παραμένει ερμητικά κλειστό. Και πώς να επιστρέψει κανείς εκεί που το ροτβάιλερ σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το άτυχο βρέφος και άρχισε να το χτυπά με μανία σε τοίχους και έπιπλα; «Δεν μπορούμε να το φανταστούμε αυτό που έχει γίνει, δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο…» λέει στο Open TV γείτονας της οικογένειας. Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η αιτία θανάτου του βρέφους. Τη μοιραία ημέρα έκλεινε ακριβώς τους δύο μήνες ζωής, ενώ στο κορμάκι του εντοπίστηκαν εκχυμώσεις και μώλωπες, που προκλήθηκαν από τα φονικά χτυπήματα του ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα του άτυχου βρέφους, η οποία παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου. Ακόμη ο ιατροδικαστής δεν έχει ολοκληρώσει το πόρισμά του. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται το βρέφος έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα αδελφάκια του θα μάθουν το περιστατικό με τη βοήθεια ψυχολόγων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This