Φρίκη στην Κυψέλη: Απολογείται σήμερα το σατανικό ζευγάρι που οδήγησε στον θάνατο τον 7χρονο

Και οι δύο κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού - Οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι η 29χρονη ψεύδεται

Must Read

Σοκάρει το πανελλήνιο η ιστορία της βασανιστικής δολοφονίας ενός μικρού παιδιού από τον σύντροφο της μητέρας του, παρούσας της ίδιας. Μόνο μάνα δεν μπορεί να αποκαλεί κανείς αυτόν τον άνθρωπο που οδήγησε στο θάνατο το ίδιο της το παιδί.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφός της προκειμένου να απολογηθούν για το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα τον 7χρονο Ανδρέα, το οποίο σκότωσαν και κρατούσαν θαμμένο για πέντε ολόκληρα χρόνια! Και οι δύο κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους! Μέχρι και οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν λυγίσει μπροστά σε όσα ακούνε. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από πληροφορία που ήρθε στα χέρια τους από έναν άνδρα ο οποίος συνελήφθη στα Νότια Προάστια και στον οποίο ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα στην Κυψέλη ένα βράδυ που είχε μεθύσει.

Οι αστυνομικοί λένε ότι ο ασφυκτικός θάνατος, προϋποθέτει ένταση και διάρκεια όσο μικρό και να είναι το παιδί και συνεπώς θεωρούν σίγουρο ότι η 29χρονη μητέρα ψεύδεται.

Έκρυβαν πέντε χρόνια το πτώμα!

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες». Αυτά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία 7χρονου αγοριού, μαζί με την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε τότε το ζευγάρι, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

Μετά την ομολογία του 33χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος της 29χρονης μητέρας του Ανδρέα η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στο μικρό δώμα όπου διέμενε αρχικά το ζευγάρι και έλαβε χώρα η φρικτή δολοφονία. Στην ταράτσα αυτού του δώματος δημιουργήθηκε από τον 33χρονο και ο πρόχειρος «τάφος» στον οποίο το ζευγάρι έκρυψε αρχικά το άψυχο σώμα του παιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Με άλλο ονοματεπώνυμο εμφανιζόταν η 29χρονη στην Κυψέλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This