Στο νοσοκομείο 14χρονη μετά από επίθεση σκύλου

Αγέλες με αδέσποτα σκυλιά έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Χαλκιδικής

Must Read

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκε ένα 14χρονο κορίτσι στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα όπου της χορηγήθηκαν φάρμακα και ενέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά της έχει κάνει καταγγελία στις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes, οι κάτοικοι της Νικήτης του Δήμου Σιθωνίας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά τα οποία πραγματοποιούν επιθέσεις. 
«Οι άνθρωποι κρύβονται για να μην τους δαγκώσουν τα σκυλιά. Φοβόμαστε να βγούμε έξω, ή να βγάλουμε βόλτα τα δικά μας σκυλιά» δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

«Έχουμε μαζέψει υπογραφές οι κάτοικοι, έχουμε απευθυνθεί στον δήμο Σιθωνίας, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Ισχυρίζονται ότι κανείς δεν είναι υπεύθυνος και ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής η οποία εξηγεί ότι πρόκειται για 15 σκυλιά τα οποία: «μάλλον δεν έχουν εμβολιαστεί, αποτελώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη απειλή για τους κατοίκους».

«Φοβόμαστε πλέον να βγούμε μία βόλτα στην παραλία, γιατί τα σκυλιά μαζεύονται εκεί. Το πρωί που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο δημοτικό που στεγάζεται απέναντι από το δημαρχείο, τα βρίσκουμε από έξω» συμπλήρωσε και αναφερόμενη σε άλλο περιστατικό σημείωσε: «τα σκυλιά μαζεύτηκαν και έξω από την αυλή μίας άλλης κατοίκου. Μπήκαν μέσα όσο εκείνη βρίσκονταν στη δουλειά, άρπαξαν το δικό της σκυλί και όταν επέστρεψε, βρήκε την αυλή της μέσα στα αίματα και το κατοικίδιό της τραυματισμένο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This