Ραγίζει καρδιές η πεινασμένη ηλικιωμένη: Απέσυρε τη μήνυση η γνωστή αλυσίδα!

40 ευρώ κόστιζαν όσα έκλεψε! - Είχε να φάει μέρες

Must Read

* UPDATE: Μετά το άγριο κράξιμο τα Lidl προσπαθούν να τα μαζέψουν για τη μήνυση στην ηλικιωμένη

Και τον πιο σκληρό λύγισε η ιστορία μίας ηλικιωμένης στο Ίλιον, η οποία πιάστηκε να κλέβει από σούπερ μάρκετ επειδή πεινούσε. Συγχρόνως μόνο οργή προκαλεί η στάση της διεύθυνσης του καταστήματος, που αρνείται να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος της!

Και όλα αυτά, για 40 ευρώ που κόστιζαν τα προϊόντα!

Η δύστυχη γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, το απόγευμα του Σαββάτου πήγε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ίλιον και έκλεψε κάποια προϊόντα, τοποθετώντας τα μέσα στην τσάντα της. «Δεν είναι στην πολιτική του καταστήματός μας να αποσύρουμε τέτοιου είδους μηνύσεις», λέει η αλυσίδα.

Τι και αν η ηλικιωμένη γυναίκα είναι φτωχή και δεν έχει να φάει.Η σκληρότητα και ο κυνισμός μίας επιχείρησης δεν φαίνεται να αφήνει πολλά περιθώρια, και έτσι η άμοιρη ηλικιωμένη είναι αφημένη στο έλεός της.

Το χρονικό της ιστορίας

Όταν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ κατάλαβαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κλέψει, παρόλο που άλλοι καταναλωτές επενέβησαν υπέρ της και ζήτησαν να μην την οδηγήσουν στην αστυνομία και το αυτόφωρο, ήταν ανένδοτοι. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και είπε ότι οι εντολές που είχε είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση.

Ο υπεύθυνος κάλεσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσήγαγαν την 70χρονη στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί η γυναίκα αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κλέψει γιατί αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, δεν έχει καθόλου χρήματα και ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με τη σύνταξή της για να μην της πάρουν το σπίτι.

Αντίθετα τους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν από την ιστορία της γιαγιάς και αφού υπήρχαν και πελάτες που προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό, θέλησαν να κλείσουν το θέμα χωρίς να προχωρήσουν οι ποινικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This