Μετά το άγριο κράξιμο τα Lidl προσπαθούν να τα μαζέψουν για τη μήνυση στην ηλικιωμένη

Μεγάλο κύμα οργής στα social media - Tι απαντάει η εταιρεία

Must Read

Ξεχειλίζουν από οργή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση έκλεψε τρόφιμα όπως τυρί και κρέας από σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον και παρά τις εκκλήσεις των πελατών που βρέθηκαν στο σημείο να πληρώσουν το αντίτιμο των τροφίμων που είχε πάρει, ο υπεύθυνος του καταστήματος την έσυρε στο αστυνομικό τμήμα για να της υποβάλλει μήνυση.

Η ηλικιωμένη σε κατάσταση σοκ εκλιπαρούσε κλαίγοντας να την αφήσουν προκειμένου να μην μάθουν τα παιδιά της την πράξη στην οποία έφτασε απελπισμένη από την οικονομική της δυσχέρεια, ωστόσο η απάντηση της εταιρίας ήταν ότι αυτή είναι η διαδικασία που προβλέπεται. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και οι αστυνομικοί «λύγισαν» από τον πόνο και την απελπισία της, ο υπεύθυνος ήταν ανένδοτος. Μάλιστα, γειτόνισσα της δύσμοιρης γυναίκας ανέφερε μιλώντας στο Open, ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τελικά μετά την τεράστια αντίδραση του κόσμου στα social media που καλούσαν σε μποϊκοτάζ της γνωστής αλυσίδας με το hashtag #cancel_LIDL, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι τελικά δεν θα προχωρήσει σε μήνυση.

Όλη η ανακοίνωση:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This