Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η γιαγιάκα όταν έμαθε ότι το σούπερ μάρκετ θα της έκανε μήνυση για κλοπή

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα, κλαίει και φοβάται μη το μάθουν τα παιδιά της - Μετά την κατακραυγή το σούπερ μάρκετ δεν θα προχωρήσει σε μήνυση

Must Read

Η οικονομική ασφυξία και η πείνα οδήγησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να αφαιρέσει τρόφιμα αξίας 40 ευρώ από γνωστή πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ προκειμένου να φάει.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ παρά τις εκκλήσεις της και την προσφορά των υπολοίπων πελατών στο κατάστημα στο Ίλιον, να πληρώσουν εκείνοι το ποσό των τροφίμων που είχε κλέψει, έσυραν την γιαγιά στις αρχές, επειδή αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας  όπως δήλωσαν. «Οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση» δήλωσε ο υπεύθυνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνη μάλιστα, εξήγησε ότι είναι αντιμέτωπη με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της καθώς έχει ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με την πενιχρή σύνταξή της, ακόμα και οι αστυνομικοί «λύγισαν». Ο υπεύθυνος ωστόσο του καταστήματος ήταν ανένδοτος και δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Γείτονες της γιαγιάς που έμαθαν τι της είχε συμβεί, κάλεσαν τους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης και την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή αλυσίδα, έκανε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει τελικά σε μήνυση.

Μάλιστα, μια γειτόνισσα της ηλικιωμένης αποκάλυψε ότι η γυναίκα απελπισμένη, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός» δήλωσε μιλώντας στο Open και πρόσθεσε: «Εγώ πήγα στο σουπερμάρκετ και τους μίλησα για την υπόθεση. Έμαθα πού μένει η γιαγιά και πήγα και τη βρήκα. Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δεν μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι. Της είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να αποσύρει τη μήνυση το σούπερ μάρκετ. Δυστυχώς, όμως δεν έχω και εγώ λεφτά για να της πληρώσω δικηγόρο».

Μάλιστα η γειτόνισσα εξήγησε ότι η ηλικιωμένη έχει δύο γιους εκ των οποίων ο ένας είναι άνεργος και ο άλλος έχει να θρέψει τέσσερα παιδιά: «Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο». Όπως πρόσθεσε η ίδια, η ηλικιωμένη λαμβάνει σύνταξη 10.000 ευρώ τον χρόνο, εκ των οποίων δίνει 4.500 ευρώ στο δάνειο και 4.000 ευρώ στις θεραπείες που κάνει για τα πόδια της.

Δήμαρχος Καματερού: «Κλαίει και δεν θέλει να το μάθουν τα παιδιά της»

Στο πλευρό της 70χρονης βρίσκεται και ο δήμαρχος Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο οποίος δήλωσε ότι η γυναίκα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι ντρέπεται: «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της. Η γυναίκα ζητάει την ανωνυμία της και παρακαλώ να μην μας πιέζει κανένας ώστε να αποκαλύψουμε τα στοιχεία της διότι εμείς εδώ ως δήμος δεν θα το κάνουμε. Όπως μου είπε η ίδια “Mπήκε ο διάολος μέσα μου” και πως ένα τραπέζι ήθελε να κάνει στα παιδιά της και δεν είχε χρήματα» είπε στο protothema.gr και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μάθουν τα παιδιά της την πράξη της:

«Η γυναίκα δυσκολεύεται, την έχουμε βοηθήσει και προηγούμενες φορές. Δεν βρίσκεται σε πλήρη ανέχεια. Κλαίει είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να το μάθουν τα παιδιά της αυτό που έχει συμβεί. Γι’ αυτό δεν θέλει να μαθευτεί το όνομά της γιατί φοβάται πως θα γίνει ρεζίλι στη γειτονιά. Εμείς θα την στηρίξουμε ξανά, τώρα ετοιμάζουμε να της στείλουμε πράγματα κι ό,τι χρειάζεται. Κοντά της βρίσκεται ψυχολόγος και την έχω ενημερώσει πως δικός μας δικηγόρος θα αναλάβει την περίπτωση της. Ο δήμος θα αναλάβει την μήνυση αυτή» σημείωσε.

Δείτε επίσης: Ραγίζει καρδιές η πεινασμένη ηλικιωμένη: Δεν αποσύρει τη μήνυση η γνωστή αλυσίδα!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This