Συνελήφθη ένας 20χρονος για την επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Must Read

Χειροπέδες σε έναν 20χρονο οπαδό, που φέρεται να μαχαίρωσε το βράδυ του Σαββάτου τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, στην Πεύκη, έξω από φροντιστήριο, επειδή φορούσε διακριτικά της ομάδας του! Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας αργά χθες το βράδυ, την ώρα που επιχειρούσε να ληστέψει κατάστημα της περιοχής.

Όλα άρχισαν χθες το βράδυ, όταν ο 20χρονος βρισκόταν έξω από το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινε ο 15χρονος αθλητής στην οδό Βύρωνος στην Πεύκη. Τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει επειδή φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ. Στην συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τον καρφώσει στο σώμα, αλλά ο ανήλικος τελευταία στιγμή τραβήχτηκε ενστικτωδώς, με αποτέλεσμα τελικά να σκιστεί το μπουφάν και η μπλούζα του και να μην τραυματιστεί από το μαχαίρι.

Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία καθώς ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο, οι αρχές αφού συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του, έδειξαν φωτογραφίες στον 15χρονο ο οποίος και αναγνώρισε το δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός οπαδός άλλης ομάδας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, τόσο για την επίθεση όσο και για τη ληστεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This