Στον Εισαγγελέα ο φερόμενος δράστης της επίθεσης σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Του ασκήθηκε δίωξη για σωρεία αδικημάτων

Must Read

Με τις μνήμες από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού να είναι ακόμη νωπές, ένα νέο περιστατικό βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας 20χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην Πεύκη και μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη για σωρεία αδικημάτων.

Διαβάστε επίσης: ΣΟΚ: Πήγαν να μαχαιρώσουν νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην Πεύκη!

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης που συνελήφθη στην Ομόνοια όταν προσπάθησε να ληστέψει κατάστημα της περιοχής είναι σεσημασμένος χούλιγκαν που δρα στα Βόρεια Προάστια. Φέρεται να επιτέθηκε στον 15χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριό του, επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη.

Τότε ο δράστης πλησίασε και άρχισε να βρίζει το θύμα απαιτώντας να βγάλει τη φόρμα και το μπουφάν που έφεραν τα διακριτικά της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε με μαχαίρι. Μάλιστα φέρεται να έσκισε το μπουφάν του 15χρονου, βάζοντας το μαχαίρι στο μπράτσο του. Ο νεαρός κατάφερα να τρέξει και να ξεφύγει. Αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, όπου αναγνώρισε από φωτογραφίες τον δράστη.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ένας 20χρονος για την επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Σε βάρος του 20χρονου συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος η οποία αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης με σαφές αθλητικό υπόβαθρο που ανάγεται σε αντιπαλότητα οπαδών αθλητικών ομάδων σε χρόνο και χώρο που δεν συνδέεται με αθλητική εκδήλωση υπό την επιβαρυντική περίσταση της χρήσης όπλου, οπλοχρησία και εξύβριση.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο προσήχθη ο κατηγορούμενος για να απολογηθεί.

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This