Συνελήφθη 38χρονος μέλος ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις στον Πειραιά

Ο δράστης μαζί με τους συνεργούς του είχαν στο στόχαστρο εταιρείες από τις οποίες αφαιρούσαν τα χρηματοκιβώτιά

Must Read

Συνελήφθη ένας 38χρονος στον Πειραιά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις σε εταιρείες αφαιρώντας κυρίως χρηματοκιβώτια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος μαζί με έναν 27χρονο που είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές για άλλη υπόθεση αλλά και μαζί με άλλους τρεις άγνωστους δράστες προχωρούσαν σε διαρρήξεις εταιρειών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρούσαν τα χρηματοκιβώτιά τους.

Χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία παραβίαζαν τις θύρες εισόδου των εταιρειών και στη συνέχεια αφαιρούσαν τα χρηματοκιβώτια από τα σημεία που ήταν πακτωμένα.

Τα χρηματοκιβώτια ωστόσο δεν ήταν η μοναδική… λεία τους καθώς προέβαιναν σε κλοπές αυτοκινήτων και πινακίδων κυκλοφορίας, τις οποίες τοποθετούσαν στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν, προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα από τις Αρχές. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα άλλαζαν και τις ζάντες των αυτοκινήτων, για τον αποπροσανατολισμό των ερευνών. Οι εταιρείες που στοχοποιούσαν, στεγάζονταν σε οδούς πλησίον κεντρικών οδικών αρτηριών, εξασφαλίζοντας την άμεση διαφυγή τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις διαρρήξεων εταιρειών και κλοπών χρηματοκιβωτίων, 4 περιπτώσεις κλοπής οχημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας και 2 διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες. Το χρηματικό ποσό που αποκόμισε η εγκληματική οργάνωση υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 175.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This