Επτάνησα: Πουλούσαν τσάντες «μαϊμού» – «Έφαγαν» από Αμερικανίδα επιχειρηματία 80.000 ευρώ

Θύμα απάτης η Αμερικανίδα επιχειρηματίας

Must Read

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο είχε στήσει ένα ζευγάρι από τα Επτάνησα που πουλούσε τσάντες αποτίμησης ως αυθεντικές γνωστού οίκου, σε Αμερικανίδα επιχειρηματία από την οποία απέσπασε πάνω από 80.000 ευρώ.

Η επιχειρηματίας απο την Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πίστεψε το ζευγάρι ότι οι τσάντες ήταν αυθεντικές και μάλιστα πασίγνωστου οίκου μόδας.

Επικοινώνησε με τους απατεώνες μέσω διαδικτύου προκειμένου να αγοράσει κάποιες τσάντες, οι οποίες σύμφωνα με το ζευγάρι ήταν και συλλεκτικές. Οι τιμές τους ξεκινούν από 8 χιλιάδες ευρώ η μία και φτάνουν ακόμα και τα 400 χιλιάδες ευρώ.

Το ζευγάρι μιλούσε με την επιχειρηματία για περίπου έξι μήνες και καθ΄ όλη την διάρκεια των συνομιλιών τους, της έστειλαν και φωτογραφίες, των πραγματικών τσαντών, που ήταν όντως συλλεκτικά και μοναδικά κομμάτια, διαβεβαιώνοντας την πως θα της στείλουν τις ίδιες αλλά και τα σχετικά πιστοποιητικά αυθεντικότητας.

Για κακή της τύχη η επιχειρηματίας ξεκίνησε να στέλνει τα εμβάσματα στο ζευγάρι, έχοντας ξοδέψει περίπου 89 χιλιάδες δολάρια για 19 τσάντες. Οι 13 έφτασαν στις ΗΠΑ, και η ίδια τις πήγε σε ένα κατάστημα του πασίγνωστου οίκου μόδας όπου και αποκάλυψαν ότι ήταν ψεύτικες.

Οι απατεώνες συνελήφθησαν και πρέπει να επιστρέψουν πίσω στην επιχειρηματία περίπου 200 χιλιάδες δολάρια, ενω νομικά επίσης κινήθηκε και ο οίκος μόδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This