Με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς διαδήλωσε η Παγώνη που ήθελε υποχρεωτικό εμβολιασμό

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι όσοι είδαν την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη να διαδηλώνει στο πλευρό των ανεμβολίαστων υγειονομικών οι οποίοι θα βρεθούν στον δρόμο παρά την προσφορά και το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, η Ματίνα Παγώνη έδωσε το παρών και στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων της οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εξαθλίωση του ΕΣΥ με απολύσεις αλλά και συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινικών.

«Κάτω τα χέρια από την Υγεία» βροντοφώναξαν και ζήτησαν την άμεσα την πρόσληψη νέων υγειονομικών για να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που οδήγησαν σε τραγική κατάσταση τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η παρουσία ωστόσο της κ. Παγώνη προκάλεσε ερωτηματικά και αντιδράσεις καθώς, η ίδια είχε στηρίξει την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους εργαζόμενους της υγείας.

https://twitter.com/Marka2_/status/1496391094212624384

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει δημόσια της στήριξή τους στους υγειονομικούς που θα χάσουν τη δουλειά με απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. 

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα απολυθεί κόσμος που έχει προσφέρει στα νοσοκομεία και έχει δώσει τη ζωή του. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες, αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει τα πάντα. Αλλά θέλω να πω στους συναδέλφους να πάνε να εμβολιαστούν. Μέσα στα νοσοκομεία είναι πολύ υψηλό το ιικό φορτίο. Στο υπουργείο Υγείας είπαν ότι θα αποφασίσουν τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους και θα πουν. Ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί…» δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This