Η επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου κλείνει από τις 8 το μετρό στο Σύνταγμα

Μέχρι το βράδυ διακοπές και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω των μετακινήσεων του Προέδρου του Ισραήλ

Must Read

Από τις 8 το πρωί της Πέμπτης και με εντολή της Αστυνομίας θα είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ιτσχάκ Χέρτζογκ, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Για να γνωρίζετε από ποιους δρόμους δεν πρέπει να περάσετε και ποιες ώρες, ο Ισραηλινός Πρόεδρος στις 10 το πρωί θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα στις 10:25 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής. Δέκα λεπτά αργότερα θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στις 11:00 θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ισραήλ και Ελλάδας και στις 11:50 ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του.

Στις 14:45 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στις 16:30 με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Θα ακολουθήσει στις 17:30 συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και στις 20:55 ο Πρόεδρος του Ισραήλ αναχωρεί από την Ελλάδα.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This