Ραγίζει καρδιές το γράμμα της 19χρονης προς την κορούλα της μετά την εγκατάλειψη

Must Read

Η 19χρονη Ελένη που άφησε το μόλις εφτά ημερών κοριτσάκι της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία μίλησε για πρώτη φορά. Η νεαρή που αναμένει την δικαστική απόφαση και ζητά να πάρει πίσω το νεογέννητο κοριτσάκι της, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Η 19χρονη θέλει η μικρή της «να μην μεγαλώσει χωρίς αγάπη. Να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη. Να έχει μόνο τη χαρά στη ζωή της» ενώ δηλώνει ότι η επιλόχιος κατάθλιψη την βασανίζει και «δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνη της».

Όπως περιέγραψε η Ελένη, της έσπασαν τα νερά στο σπίτι, αλλά δεν πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει τόσο εκείνη όσο και το μωρό της. «Ξάπλωσα για να δω αν θα περάσει και πέρασε. Την Τετάρτη στις 4 Σεπτεμβρίου σηκώθηκα το πρωί και απλά έπεσα κάτω. Δεν μπορούσα μετά να ξανασηκωθώ. Έτσι ήρθε το ασθενοφόρο». Οι γιατροί την υπέβαλαν σε επείγουσα καισαρική και στις 8 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της. Όπως εξήγησε «δε σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή το δίλημμα. Σκέφτηκα το δικό της καλό. Τι θα προλάβαινα; Να κοιτάξω εκείνη ή εμένα; Που εμένα με βάζω τελευταία. Δε θα μπορούσα να της δώσω την προσοχή που της χρειαζόταν».

Η 19χρονη Ελένη δηλώνει μετανιωμένη. «Το πληρώνω κάθε μέρα. Δε ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Δε χρειάζεται να απολογηθώ στον κόσμο. Το παιδί μου έχω εκθέσει». Η Ελένη εξήγησε πως δεν είπε ποτέ στον σύντροφό της πως ήταν έγκυος, επειδή είχαν χωρίσει και δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί της ενώ δεν ήθελε να κάνει έκτρωση. «Είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μία ψυχή. Θέλει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Έτσι είπα ότι θα την κρατήσω».

Το γράμμα

Μετά την περιπέτειά της η Ελένη, έγραψε ένα γράμμα στην νεογέννητη κορούλα της, έτσι ώστε όταν μεγαλώσει να το διαβάσει και να ξέρει τη δική της αλήθεια: «Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This