Παραλίγο νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος γιος του Μιχάλη Ιατρόπουλου!

«Παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας, γιατί δεν φυτρώσανε, αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα, αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη...»

Must Read

Σε μια συγκαλυμμένα οργισμένη ανάρτηση στα social media προέβη πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αναφέροντας, συγκλονισμένος, πως λίγο έλειψε να «χάσει» το 17χρονο γιο του σε τροχαίο ατύχημα!

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος σε φορείο στο ΚΑΤ, έχοντας το αριστερό πόδι του στο γύψο, επισημαίνοντας πως «κάποιος ασυνείδητος οδηγός λίγο έλειψε να κόψει το νήμα της ζωής του».

«Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε, έστω κατά λάθος, να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου, Αλεξάνδρου, εν ώρα εργασίας και κατ’ επέκταση και τής δικής μου. Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός, παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας, γιατί δεν φυτρώσανε, αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα, αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη. Η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά έχω το φάρμακο…», σχολίασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

  • Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

https://www.instagram.com/p/CaacMx4rrOe/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This