Στο πλευρό της Ουκρανίας και ο καλλιτεχνικός κόσμος, μέσω της συγκέντρωσης συμπαράστασης στο Σύνταγμα

Το κάλεσμα απηύθυναν γυναίκες από την Ουκρανία που ζουν στην χώρα μας

Must Read

Δεκάδες εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της πολυπληθούς συγκέντρωσης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον πληττόμενο ουκρανικό λαό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Αποστόλης Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη και ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυναν γυναίκες από την Ουκρανία που ζουν στην χώρα μας, με άμεσο αίτημα να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και οι πολεμικές επιχειρήσεις από τη Ρωσία στη χώρα τους.

Τόνια Σωτηροπούλου
Κωστής Μαραβέγιας
Αποστόλης Τότσικας
Γιώργος Χρανιώτης

Στη διαδήλωση παρευρέθηκαν και η Τάμτα με τη μητέρα της και την κόρη της, καθώς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ όλοι μαζί οι πολυάριθμοι παρόντες φώναξαν συνθήματα υπέρ της ειρήνης, προτάσσοντας, μεταξύ άλλων, το θέμα των πρώτων θυμάτων του παράλογου αυτού πολέμου και του άμαχου πληθυσμού.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

*Πηγή φωτό: NDP

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This