Σοκάρουν τα στοιχεία για τις ημερομηνίες των προβλημάτων υγείας των παιδιών και τον χωρισμό των γονιών τους

Τι αποκαλύπτει γιατρός που είχε αναλάβει την 9χρονη Τζωρτζίνα

Must Read

Απαντήσεις στο θρίλερ με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα αναμένεται να δοθούν το επόμενο διάστημα, αφού ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών και οι καταθέσεις όλων των γιατρών που ανέλαβαν τις περιπτώσεις.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν τα επεισόδια που πάθαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα -το μεγαλύτερο παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έφυγε τελευταίο- ως αιφνίδια, περίεργα και ανεξήγητα, με κανέναν γιατρό ή ασθενή να είναι ποτέ αυτόπτης μάρτυρας κατά την έναρξή τους.

«Θα δικαιούτο αυτό το παιδί να έχει προβλήματα, όμως είναι αρκετά περίεργο ότι τα εμφάνισε αιφνιδίως, μετά από μήνες που ήταν στο σπίτι. Ξαφνικά μπαίνοντας στο νοσοκομείο αρχίζει να κάνει τέτοιου είδους επεισόδια τα οποία δεν σταμάτησαν με τα αντιεπιληπτικά φάρμακα. Αυτό είναι περίεργο. Όπως είναι περίεργο ότι αυτά τα επεισόδια δεν καταγράφηκαν ποτέ στη ΜΕΘ Παίδων » ανέφερε γιατρός της Τζωρτζίνας σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

«Δεν καταφέραμε ποτέ να προσδιορίσουμε τι προκαλούσε αυτά τα επεισόδια. Ποτέ δεν ήταν μπροστά κάποιος γιατρός. Όταν έφταναν οι γιατροί στο δωμάτιο, είχε πέσει ο σφυγμός της και ήταν ωχρή» αναφέρει και τονίζει ότι το εγκεφαλογράφημα δεν κατέγραψε ποτέ επεισόδια σπασμών. «Υπήρχε προβληματισμός. Μετά τα τρια επεισόδια που είχε κάνει, είχαμε συζητήσει μεταξύ μας ανεπίσημα να βάλουμε κάμερες» αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού και έτσι δεν μεταφέρθηκε ποτέ η σκέψη τους για τις κάμερες.

Τα στοιχεία για τη σχέση των γονιών που εξετάζουν οι Αρχές

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις σχέσεις των γονέων των παιδιών και πρόκειται για στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές.

Στις 20 Απριλίου 2021 ο σύζυγος αποχώρησε από την οικία στην Πάτρα λόγω διαφορών ανάμεσα στο ζευγάρι, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση της αδερφής της μητέρας η οποία ανέφερε ότι βρίσκονταν σε διάσταση και η ίδια είχε σπεύσει να μείνει μαζί με την μητέρα. Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος ο Λαμπρόπουλος συνέχισε να παραθέτει τα στοιχεία. Στις 21 Απριλίου η 6 μηνών Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Στις 6 Απριλίου όπως αναφέρει υπάρχουν καταγεγραμμένες συνεννοήσεις με δικηγόρους για υποβολή αιτήματος διαζυγίου, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου. Στις 8 Απριλίου 2021, η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με αναφερόμενους σπασμούς που δεν επιβεβαιώνονται και στις 11 Απριλίου το παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή η οποία της προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη. 

Πρόκειται για μια χρονική σύμπτωση η οποία προστίθεται στην έρευνα των αστυνομικών και φυσικά μπορεί να μη σημαίνει τίποτα. 

Όλοι ωστόσο παρατήρησαν τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε το ρεπορτάζ του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος και ταυτόχρονα ιδιαίτερα λυπημένος, σημειώνοντας για πρώτη φορά ότι εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν τα τρία παιδιά.  

Δείτε επίσης:

«Ίδιο χέρι τα σκότωσε» – Βόμβες από τον Θανάση Κατερινόπουλο για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This