Κρατούσαν νεκρό τον πατέρα τους για μέρες στο σπίτι!

Τι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές

Must Read

Μάνα και κόρη κρατούσαν για μέρες τη σορό του πατέρα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Μπροστά σε αυτό το μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, όταν εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ηλικιωμένη μαζί με την κόρη της κρατούσαν το πτώμα ενός 80χρονου στο διαμέρισμα στην οδό Ιάσωνος Μαράτου στου Ζωγράφου. Η αστυνομία προς το παρόν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια με τη σορό του 80χρονου να βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη στο υπνοδωμάτιο με τον θάνατο να μην έχει δηλωθεί.

Το πιο πιθανό ο θάνατος να προήλθε από παθολογικά αίτια. Μάλιστα, η 46χρονη κόρη του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο πατέρας της είναι καλά και απλά κοιμάται. Τον 80χρονο είχαν τυλίξει σε κουβέρτες και από η δυσοσμία ήταν η αιτία που κλήθηκαν οι Αρχές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This