Φρίκη: Ελεύθερος ο πατέρας βιαστής που κακοποιούσε τις κόρες του!

Δεν θα πάει φυλακή

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Έδεσσας από τις αποκαλύψεις ντροπής για τα όσα περνούσαν δύο ανήλικα παιδιά στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα. Ένοχο αλλά ελεύθερο αφέθηκε το τέρας που έκανε μαρτύριο τη ζωή σε δύο αγγελούδια.

Το χρονικό

Η μικρότερη από τις δύο αδερφές στην Έδεσσα, αρχίζει να παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά και εξετάζεται από παιδοψυχολόγο. Ήταν διαπίστωσε πρώτη το βασανιστικό μαρτύριο των παιδιών. Εκείνη έκανε την πρώτη καταγγελία και κίνησε τις διαδικασίες.

Με τον πατέρα να καταδικάζεται ομόφωνα, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, αλλά να μην παίρνει τελικά το δρόμο για τη φυλακή.

Συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Έδεσσας σε 53χρονο ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του, σε χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 χρονών ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα του βιασμού.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο αλλά αποφάσισε η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι δεν οδηγήθηκε στην φυλακή. Στην απολογία του, ο 53χρονος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι κόρες του είπαν ψέματα γιατί τις ανάγκασαν η μητέρα και η γιαγιά τους. Ο ίδιος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του από το 2016.

Η ποινική διαδικασία κινήθηκε μετά την καταγγελία παιδοψυχολόγου που εξέτασε την μικρότερη από τις δύο κόρες η οποία είχε προβληματική συμπεριφορά και αποκάλυψε την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξε και η μεγαλύτερη αδερφή της.

Οι μαρτυρίες των παιδιών κρίθηκαν αξιόπιστες από τους ειδικούς επιστήμονες που κατέθεσαν στο δικαστήριο. Τα δύο κορίτσια σήμερα είναι ηλικίας 14 και 8 χρονών ενώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αδίκημα τελέστηκε από το 2011 έως το 2016.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This