Αυτοπυροβολήθηκε πριν απανθρακωθεί 61χρονος στον Βόλο

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση αυτοκτονίας ενός 61χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του στην περιοχή Πλατανίδια, στο Βόλο.

Μετά από έρευνες στο καμένο όχημα στην πίσω θέση βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο με στραμμένη την κάννη προς το μέρος του θύματος. Από ‘κει προκύπτει πως λογικά ο άνδρας πρώτα αυτοπυροβολήθηκε και έπειτα απανθρακώθηκε από τη φωτιά.

Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες ωστόσο δεν μπορεί να προσδιορίσει αν ο θάνατος προήλθε από πυροβολισμό, καθώς η σορός του ήταν απανθρακωμένη σε μεγάλο βαθμό.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έριξε ο ίδιος βενζίνη ή πετρέλαιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή:magnesianews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This