Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 41χρονης Βίκυς! «Άφησε τρία κοριτσάκια ορφανά»

Ξεσπά ο θείος της: «Η ανιψιά μου τον τάιζε, τον κοίμιζε. Όλα αυτή τα έκανε. Και αυτός την απειλούσε, της φερόταν άσχημα»

Must Read

Θρήνος και οδυρμός επικρατούν στην Ελασσόνα, στον τόπο καταγωγής της 41χρονης Βίκυς που βρήκε φριχτό θάνατο όταν δέχτηκε τα πυρά του πρώην συντρόφου της Λεοντή Βορριά, ο οποίος αφού την πυροβόλησε μέσα σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στις δύο κόρες, στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

H 41χρονη με τον γυναικοκτόνο αυτόχειρα

Η 41χρονη γυναίκα που πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε, κηδεύτηκε σήμερα στο Λιβάδι Ελάσσονας, στη Λάρισα. Συγγενείς και φίλοι με δάκρυα στα μάτια έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο άδικα την χαμογελαστή Βίκυ.

Την στιγμή που βγήκε το φέρετρο με τη σορό της 41χρονης από τη νεκροφόρα, όλοι την αποχαιρέτησαν με δυνατό χειροκρότημα και μάτια πλυμμηρισμένα από δάκρυα.

Καταρρακωμένος ο θείος της αδικοχαμένης μητέρας δήλωσε μιλώντας στο newsit.gr:«Η ανιψιά μου ήταν από τα καλύτερα κορίτσια που υπάρχουν. Με τη δουλειά της, με τα κοριτσάκια της. Τα είχε όλα στρωμένα και ξαφνικά έχασε τη ζωή της από έναν τρελό. Τον αγαπούσε έλεγε. Και τον είχε βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές του».

Όπως ανέφερε, η Βίκυ δεχόταν απειλές από τον πυγμάχο, ενώ είχε ειδοποίησει και τις αρχές: «Η ανιψιά μου τον τάιζε, η ανιψιά μου τον κοίμιζε. Όλα αυτή τα έκανε. Και αυτός την απειλούσε, της φερόταν άσχημα. Ερχόταν εδώ στο χωριό και φαινόταν ότι ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Όλοι τον ξέραμε. Όλα τα περιμέναμε από αυτόν. Η ανιψιά μου είχε καλέσει πολλές φορές και την αστυνομία για να την βοηθήσει, αλλά δεν γλίτωνε από αυτόν» δήλωσε ο Γρηγόρης Μπαζούκης.

«Την κυνηγούσε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Μέχρι που πήρε το όπλο, μπήκε στο μαγαζί και την σκότωσε μπροστά στα κορίτσια της. Και το ένα τραυματίστηκε. Όταν ακούσαμε ότι την χτύπησε, όλοι προσευχόμασταν να είναι ελαφρά και να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε και την χάσαμε από τα χέρια αυτού του αλήτη. Έμειναν ορφανά τα κοριτσάκια της και εμείς πονάμε. Χάσαμε το πιο καλόκαρδο, το πιο χαμογελαστό παιδί που τους βοηθούσε όλους» ξέσπασε ο θείος της αδικοχαμένης Βίκυς.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This