Η «θολή» φωτογραφία με τον βασικό ύποπτο που εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση της Πάτρας

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να «ξεθολώσουν» τη φωτογραφία

Must Read

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να ρίξουν «φως» στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τον τραγικό χαμό των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε σχεδόν 2,5 χρόνια.

Οι καταθέσεις των ειδικών που ασχολήθηκαν με την υγεία της 9 ετών Τζωρτζίνας έχουν ξεκινήσει, ενώ πρώτοι έχουν μιλήσει στις αρχές οι Αθηναίοι γιατροί και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι γιατροί της Πάτρας. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην 9χρονη, με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, να αναφέρουν ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, οι ειδικοί ερευνούν τα δείγματα για παρουσία καλίου και αρσενικού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα συγκριθούν με τα ευρήματα του Ωνασείου.

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Η φωτογραφία που προσπαθούν να «ξεθολώσουν» οι αστυνομικοί

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr, οι έμπειροι αξιωματικοί του «Ανθρωποκτονιών» επικεντρώνουν τις έρευνες τους γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο έως τώρα δεν έχει προκύψει κάποια απόδειξη ότι είναι υπεύθυνο για τον θάνατο της 9χρονης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ρεπορτάζ, στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται μια «μαυρισμένη φωτογραφία» η οποία μπορεί να είναι «κλειδί» στην υπόθεση. Μέσω καταθέσεων, οι ειδικοί προσπαθούν να την «ανοίξουν» προκειμένου να φανεί το πρόσωπο που μπορεί να έχει κάποια ευθύνη για τον χαμό του παιδιού, αν τελικά αποδειχτεί ότι υπήρξε παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και τα αίτια θανάτου δεν ήταν παθολογικά. Εάν προκύψει το δεύτερο, ο φάκελος των υποθέσεων θα κλείσει οριστικά.

Οι εκδορές που εντοπίστηκαν στη μύτη της Μαλένας

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές ερευνούν και τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, ενώ έχουν στην κατοχή τους το ημερολόγιο του νοσοκομείου, στο οποίο έχουν καταγραφεί όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη νοσηλεία και τον θάνατό της. Στον φάκελο αναφέρεται ότι το παιδί είχε μικροεκδορές στη μύτη του, οι οποίες αρχικά είχαν αποδοθεί στο ίδιο το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες με τις εκδορές θα εξεταστούν εκ νέου καθώς φαίνεται να είναι βαθιές. Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν τελικά το παιδί μπορούσε να κάνει αυτή την «ζημιά» μόνο του στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση, οι εκδορές φαίνεται ότι έχουν διαγώνια φορά, στοιχείο το οποίο έχει μπει στο «μικροσκόπιο».

Δείτε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Γιατί το Ανθρωποκτονιών Αττικής θα είναι στο μνημόσυνό τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This