Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κυπαρρίση μετά την απαγωγή του

Must Read

Με ξυρισμένο κεφάλι και πρόσωπο, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος μετά από δύο μήνες ομηρίας, είπε λίγες λέξεις στους δημοσιογράφους την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

«Είμαι λίγο τρελαμένος.. Παιδιά να είστε καλά, θα μιλήσουμε αύριο» είπε στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που περίμεναν μια δήλωσή του. Εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά και χαρούμενος, ο επιχειρηματίας μπορεί πλέον να αγκαλιάσει ξανά τους αγαπημένους τους. 

Στις 7:30 το πρωί, οι απαγωγείς οι οποίοι έλαβαν το ποσό των 800.000 ευρώ από την οικογένεια, άφησαν τον Γιώργο Κυπαρίσση στην περιοχή του Τατοΐου, με την εντολή να μην δει το αυτοκίνητο, γι αυτό και του είχαν δέσει τα μάτια. Μόλις απομακρύνθηκαν, ο 40χρονος επιχειρηματίας είδε έναν διερχόμενο πολίτη, του είπε ποιος είναι κι εκείνος τον βοήθησε να μπει σε ταξί με κατεύθυνση τη ΓΑΔΑ. 

Ο επιχειρηματίας μίλησε στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές 65 μέρες που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων. Όπως κατέθεσε, ήταν 5-6 άτομα που μιλούσαν καλά ελληνικά. Όπως ανέφερε ήταν σκληροί και τον έβαζαν να κοιμάται ακόμα και στο χώμα. Μάλιστα τον ξύρισαν προκειμένου να μην αφήσει τρίχες στο κρησφύγετο και εντοπιστεί το DNA του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This