«Με αγκάλιασε το παιδί μου – Οι απαγωγείς τον είχαν ξυρίσει ολόκληρο» λέει ο πατέρας του Κυπαρρίση

«Ο Γιώργος είναι μαζί μας και είναι καλά» λέει ο αδερφός του

Must Read

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του βρίσκεται ξανά από σήμερα ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος παρέμεινε αιχμάλωτος των απαγωγέων του για πάνω από δύο μήνες.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί τον άφησαν ελεύθερο στην οδό Τατοΐου, ενώ λίγο νωρίτερα η οικογένειά τους είχε καταβάλλει το ποσό των 800.000 ευρώ για λύτρα. Ο 40χρονος επιχειρηματίας πήρε ταξί και κατευθύνθηκε κατευθείαν προς την ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει στους αστυνομικούς όλα όσα βίωσε το διάστημα που ήταν έρμαιο των απαγωγέων του. Πλέον οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα ξεκινήσουν νέα έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

«Τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα»

Συγκινημένος ο πατέρας του επιχειρηματία μίλησε για την στιγμή που είδε ξανά τον γιο του μετά από δύο μήνες: «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κατω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε, ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», δήλωσε μιλώντας στο protothema.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=gePAkiTJAAc

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά»

Λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του Γιώργου Κυπαρίσση, ο αδερφός του ο οποίος επικοινωνούσε με τους απαγωγείς και έκανε τις διαπραγματεύσεις μαζί τους όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε χαρούμενος και ανακουφισμένος που:  «Ο Γιώργος είναι μαζί μας. Είναι καλά. Αυτό μετράει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχαμε μεγάλη αγωνία και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν».

Σημειώνεται ότι αρχικά οι δράστες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία, ζήτησαν από την οικογένεια το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Η οικογένειά του ωστόσο δεν είχε τόσα χρήματα και κατάφερε μετά από διαπραγματεύσεις να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο και στη συνέχεια στο 1 εκατομμύριο. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια έκανε προσπάθειες να συγκεντρώσει τα λεφτά, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες, οι απαγωγείς άλλαξαν ξανά στάση και ζήτησαν περισσότερα λύτρα, ενώ ταυτόχρονα δεν έδιναν αποδείξεις ότι ο 40χρονος ήταν ζωντανός, με την μητέρα του επιχειρηματία να απευθύνει έκκληση.

Τελικά η διαπραγμάτευση «έκλεισε» 800.000 ευρώ με τον Γιώργο Κυπαρρίση να επιστρέφει στην οικογένεια και στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This