«Καμπάνα» 15.000 ευρώ στον πρόεδρο του Ηρακλή για υπεράριθμους θεατές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Must Read

«Τσουχτερό» πρόστιμο επέβαλαν αστυνομικοί στο νόμιμο εκπρόσωπο της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή και πρόεδρο της ΚΑΕ, Θεόδωρο Δρακόπουλο για παραβίαση των μέτρων σχετικά με τον κορωνοϊό στο χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο εντός του γηπέδου, βρίσκονταν υπεράριθμοι θεατές, ενώ δεν φορούσαν μάσκες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε 7.500 ευρώ πρόστιμο, για μη τήρηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού θεατών και 7.500 ευρώ πρόστιμο, για μη εκτεταμένη χρήση μάσκας σε αθλητικό χώρο. Σημειώνεται ότι το Ιβανώφειο χωράει 2.500 κόσμο επομένως με βάση το 50% που έχει ανακοινωθεί για τα γήπεδα θα πρέπει να βρίσκονται σε αυτό 1.250.

Το ντέρμπι διεκόπη προσωρινά και οι υπεύθυνοι ζήτησαν την απομάκρυνση των υπεράριθμων θεατών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This