Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε 50χρονος άστεγος σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου

Must Read

Στην πλατεία Κορνάρου, μία από τις κεντρικότερες πλατείες του Ηρακλείου Κρήτης, βρέθηκε νεκρός σήμερα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για άστεγο, ο οποίος για αρκετό διάστημα διανυκτέρευε στα παγκάκια της περιοχής και πιθανότατα κατέληξε λόγω του ψύχους που επικρατεί στην Κρήτη.

Με το που τον βρήκαν ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο μαζί με γιατρό, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ήταν πλέον πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα, καθώς οι διασώστες δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια. Το άψυχο σώμα του άστεγου άνδρα μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, όπου θα διερευνηθούν τα αιτία θανάτου του.

Σημειώνεται πως διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν σπεύσει και νωρίτερα στο σημείο, μετά από κλήση περαστικών που είχαν δει σε άσχημη κατάσταση τον 50χρονο, με τον ίδιο, όμως, να αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This