Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον μακελάρη της Μακρινίτσας που κατακρεούργησε την Κωνσταντίνα Τσάπα και τον αδερφό της

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου ζητά να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Must Read

Στο κενό πέφτει η προσπάθεια του «μακελάρη της Μακρινίτσας» να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα που τον έκαναν να κατακρεουργήσει την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της στις 5 Απριλίου του 2021, μετά την πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Βόλου προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Η εισήγηση της εισαγγελικής λειτουργού, η οποία μελέτησε τη δικογραφία για τον άδικο χαμό της Κωνσταντίνας Τσάπα και του αδελφού της Γιώργου, είναι καταπέλτης για τον 32χρονο Δημήτρη Βούλγαρη, για τον οποίο αναφέρει ότι είχε προσχεδιάσει το ειδεχθές έγκλημα. Γι’ αυτό ζητεί την παραπομπή του σε δίκη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τετελεσμένη και σε απόπειρα, της ενδοοικογενειακής βίας και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Η δικαστική λειτουργός οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη πρόταση αφού μελέτησε τις εκθέσεις των πραγματογνωμόνων – ψυχιάτρων, οι οποίοι διορίστηκαν από τον ανακριτή προκειμένου να εξετάσουν τον κατηγορούμενο, καθώς και τα απειλητικά μηνύματα που έστελνε στην εν διαστάσει σύζυγό του ο 32χρονος, στα οποία μεταξύ άλλων έγραφε ότι «πήγαιναν γυρεύοντας» και ότι «θα το έβρισκαν» από εκείνον!

Το γεγονός που βάρυνε, επίσης, στην κρίση της εισαγγελέως ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένο έγκλημα ήταν ότι φεύγοντας από τον Βόλο ο 32χρονος πήρε μαζί του το μαχαίρι των 33 εκατοστών με το οποίο κατακρεούργησε τα δύο αδέλφια μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας τους, στην οποία φέρεται ότι είπε πως θα την αφήσει ζωντανή για να πονάει!

Παράλληλα, η εισαγγελέας δεν δέχτηκε τίποτα από όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού. Ανάμεσα σε όλα και τον ισχυρισμό του ότι μετά το διπλό φονικό πήγε κατευθείαν στο σπίτι της γιαγιάς του στον Αγιο Βλάσιο για να κουβεντιάσουν για το πώς θα είχε επικοινωνία με το δίχρονο παιδί του. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα πήγε στο σπίτι του, κάτι που, σύμφωνα με την εισαγγελέα, δείχνει και την πρόθεσή του να υλοποιήσει σχέδιο διαφυγής. Ακόμη, δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης του 32χρονου ότι έχει διαταραγμένη προσωπικότητα και πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο.

Τέλος, στην εισήγησή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η εισαγγελέας καταλόγισε πρόθεση και συνείδηση των πράξεων στον κατηγορούμενο, ο οποίος γνώριζε ότι έκανε κακό στην πρώην σύζυγό του και ήθελε να την εκδικηθεί, επειδή είχε κάνει αίτηση για ψυχιατρικό εγκλεισμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This