Η «προφητική» ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει – Η ερμηνεία από παιδοψυχολόγο

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η «προφητική» ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, λίγο πριν πεθάνει.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ευελπιστούν να πάρουν έτσι απαντήσεις και για τους άλλους δύο θανάτους, της Ίριδας και της Μαλένας, της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», παρουσιάζει μια ζωγραφιά του κοριτσιού λίγο πριν τον χαμό του, στην οποία φέρεται να έχει απεικονίσει τις αδελφές της και τον εαυτό της σαν… αγγελάκι, ενώ η φράση «για εσάς», που έγραψε το παιδί, προκαλεί ανατριχίλα.

Η ερμηνεία της παιδοψυχολόγου

Τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας ανέλυσε σε ανάρτηση στο Facebook η παιδοψυχολόγος-λογοπαθολόγος κυρία Χριστίνα Μπογιατζή.

  • Θέση παιδιού στην κούνια χρώμα μπλε: νιώθω ανασφάλεια να μπω στο σχήμα της ζωγραφιάς, σας προσέχω και σας παρατηρώ από μακρυά.
  • Κάνω κουνια: παραμένω παιδί. Είμαι δυναμική μου αρέσει η κίνηση.
  • Σχήμα δεντρου: κορμός σε σχήμα κρεμάλας. Πρέπει να βρω τις λέξεις για να μην κρεμαστώ. Κινδυνεύω.
  • Κίτρινη κουνια: η θέση μου είναι αυτή της αντίληψης, η δυνατότητα μου να κινούμαι και να βλέπω από άλλη οπτική γωνία με βάζει σε ισχυρή θέση αντίληψης.
  • Ένωση δέντρου με καρδιά: συνδέομαι αλλά μένω μακρυά.
  • ΓΙΑ ΕΣΑΣ“: Δώστε προσοχή στη ζωγραφιά του πλαισίου καρδιάς. Όποιος μπορεί να το καταλαβει; Για όλους εσάς! Κραυγή βοηθείας.
  • Γραμμένο με κόκκινο χρώμα σημαίνει πως ζητάω βοήθεια απο εκείνους που αισθάνομαι οτι ανήκω μαζί τους, πχ. όποιον ενδιαφέρεται.
  • Φωτεινότητα στην καρδια: Στο πλαίσιο της καρδιάς είναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
  • Σχήμα αγγέλου/ πτηνού με μύτη που εξέχει: Η αδερφή μου έγινε αγγελος, πέθανε. Η μύτη της κάτι λεει για το θάνατό της, όμως έγινε ΚΑΙ πουλί/πτηνό πράγμα που με φοβίζει και εμένα και νιώθω ανασφάλεια.
  • Πράσινο πλαίσιο σε σχήμα καρδιάς: Βάζω αυτό που συμβαίνει στην αδερφή μου σε θέση ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ για να μη μου συμβεί το ίδιο.
  • Κεντρική φιγούρα με μαυρισμένο πρόσωπο: το πρόσωπο δίπλα στην αδελφή μου είναι επιθετικό, μη προσβάσιμο, πολυ συγχεχυμένο, τερατώδες, με χέρια που παραβιάζουν τα όρια της αδερφής μου όμως εκείνη βγαίνει από το σχήμα σιγά σιγά και σώζεται από αυτό το πρόσωπο. Το πρόσωπο ειναι ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, δεν είναι η αδερφή μου.
  • Πράσινος άγγελος: Η αδερφή μου ΦΕΥΓΕΙ απο το μαυρισμένο πρόσωπο με τα μακρυά χέρια. Διαφοροποιείται.
  • Δεξιά θέση αγγέλου στη ζωγραφιά: Η αδερφή μου (ΙΡΙΔΑ) είναι πλέον ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, γιατί μετά την παιδική ηλικία της κούνιας, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ στο μέλλον αν και εγώ απέχω από αυτό γιατι βρίσκομαι αριστερά, μακρυά.
  • Πατέρας πουθενά. ΑΦΑΝΤΟΣ.
  • Μεικτά χρώματα πλαισίου καρδιάς: Το πράσινο είναι γιατί θέλω να είμαι μακρυά του, δεν θέλω να γίνω άγγελος, το κόκκινο είναι γιατί συμπεριλαμβάνομαι εφόσον το βλέπω απο μακρυά.
  • Μαύρο πρόσωπο: Αμφιθυμία συναισθημάτων, απροσδιόριστο ον που προκαλεί σκοτάδι, κυριαρχία, θάνατο.

 

Το βίντεο με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας

Ενδελεχής έρευνα γίνεται και στα βίντεο που τράβηξε η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας, ενώ ο διευθυντής της εντατικής του νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα, τονίζει πως η μητέρα δεν τον ειδοποίησε ποτέ έγκαιρα.

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά» σημείωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

«Η έρευνα που διεξάγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι περίπου στο 25%-30% της συνολικής έρευνας. Έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από την Τζωρτζίνα. Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το Αγλαΐα Κυριακού.

Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα, για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

https://youtu.be/T-cJuwUEOQY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This