Πάτρα: Ξεσπά η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω και λέγονται»

Απαιτεί σεβασμό στους γονείς

Must Read

Την σιωπή της σπάει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και γιαγιά των τριών παιδιών που έφυγαν τόσο νωρίς από την ζωή.

Η γυναίκα μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ζήτησε σεβασμό στους γονείς, Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ δεν έκρυψε και την δυσαρέσκειά της για όλα όσα λέγονται.

«Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω»

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί» λέει αρχικά στον ΑΝΤ1 και συνεχίζει:

«Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε και εμείς οι συγγενείς. Θα μπορέσουμε και εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η «προφητική» ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας, λίγο πριν πεθάνει αλλά και η ερμηνεία που έδωσε παιδοψυχολόγος.

Διαβάστε ακόμη: Η «προφητική» ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει – Η ερμηνεία από παιδοψυχολόγο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This