Σπίτι τους θα εκτίσουν την ποινή φυλάκισης δύο ηλικιωμένοι που είχαν ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια

Ο ένας ήταν γείτονας και ο άλλος οικογενειακός φίλος των δύο άτυχων αδελφών

Must Read

«Σωτήριο» απέβη το… προχωρημένο της ηλικίας τους σε έναν 78χρονο και έναν 80χρονο άνδρα στο Βόλο, καθώς, αν και καταδικάστηκαν σήμερα σε ποινή φυλάκισης, επειδή είχαν ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, αδελφές μεταξύ τους, το 2008 και 2018, αντίστοιχα, θα εκτίσουν την ποινή τους στο… σπίτι, λόγω ηλικίας!

Ο 78χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος 6χρονης μαθήτριας, η οποία, όπως τονίστηκε στο Δικαστήριο, είναι άτομο με αναπηρίες (μέτρια νοητική υστέρηση), ενώ ο 80χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης αδελφής της 6χρονης, σε παραλία της Νέας Αγχιάλου, όπου παραθέριζαν μαζί, καθότι επρόκειτο για οικογενειακό φίλο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, οι οποίοι, όπως τόνισε η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας, ομόφωνα κηρύχθηκαν ένοχοι για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, με τον 80χρονο να κρίνεται ένοχος επιπλέον για κατάχρηση ανηλίκων, αναφέρει το onlarissa.gr, επικαλούμενο την εφημερίδα «Ελευθερία».

Παύοντας τη δίωξη για άλλες κατηγορίες, το Δικαστήριο, αναγνωρίζοντας ελαφρυντικό, επέβαλε συνολική κάθειρξη 8 ετών στον 78χρονο και 9 ετών στον 80χρονο, ενώ αποφάσισε, τέλος, η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο καταδικασθέντες, λόγω γήρατος, να εκτίσουν την ποινή κατ’ οίκον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This