Κακοκαιρία Φίλιππος: Προειδοποίηση Πέτσα για αποφυγή μετακινήσεων – Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία

Η Περιφέρεια συστήνει στους οδηγούς που κινούνται στους οδικούς άξονες στα ΒΑ της Αττικής να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες

Must Read

Αυστηρή προειδοποίηση – σύσταση προς τους πολίτες για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων λόγω της επερχόμενης σφοδρής κακοκαιρίας Φίλιππος απήυθυνε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής καθώς οι μετεωρολογικές προγνώσεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας κατά τις βραδινές ώρες, με έμφαση στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής έχουν σημάνει συναγερμό.

Παράλληλα η Περιφέρεια συστήνει στους οδηγούς που κινούνται στους οδικούς άξονες στα ΒΑ της Αττικής, κατά τις ώρες έντασης των καιρικών φαινομένων να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επισημαίνεται πως η Περιφέρεια διαθέτει 105 ειδικά μηχανήματα έργου, τοποθετημένα σε καίρια σημεία για να επέμβουν όπου απαιτηθεί, ενώ έχει διανεμηθεί αλάτι σε 10 δήμους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης έχει καλέσει τους δημάρχους να έχουν όλες τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας σε αυξημένη ετοιμότητα με στόχο την άμεση επίλυση όποιων προβλημάτων, σημειώνοντας επίσης ότι «όλος ο μηχανισμός μας είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά όποια προβλήματα προκύψουν αλλά και να συνδράμουμε σε όποιον δήμο έχει ανάγκη».

Στέλιος Πέτσας: «Κάνω έκκληση σε όλους για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας απηύθυνε σήμερα έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις, λόγω της επερχόμενης σφοδρής κακοκαιρίας «Φίλιππος».

«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ισχυρές χιονοπτώσεις σε Αττική, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο. Η προετοιμασία πριν την εκδήλωση των φαινομένων είναι απαραίτητη, όπως και η υπεύθυνη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια τους. Κάνω έκκληση σε όλους για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Όσοι είναι απαραίτητο να μετακινηθούν να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και για να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Με υπευθυνότητα και προσοχή ξεπερνάμε την κακοκαιρία», ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ακύρωση σημερινών δρομολογίων από και προς Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This