Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δύο τραυματίες στο «πέταλο» της Αριστοτέλους

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους

Must Read

Δύο άνδρες βρέθηκαν τραυματισμένοι εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, στο «πέταλο» της Αριστοτέλους. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ληστεία, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με το GR Times, τα άτομα βρέθηκαν τραυματισμένα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, στο «πέταλο» της Αριστοτέλους. Στο σημείο μάλιστα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια τραυματισμού των δύο ανδρών, ενώ είναι ασαφές αν επρόκειτο για επίθεση με κίνητρο τη ληστεία – καθώς ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα 10 – 15 ατόμων πλησίασε τους δύο άνδρες, τους άρπαξε ένα τσαντάκι και χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This