Το θρίλερ της ταφής του Κοντομηνά και ο ρόλος της Σπυροπούλου

Τι δεν θέλει η οικογένεια

Must Read

Περίεργη και με πολλά ερωτηματικά δείχνει να είναι η προς λάθος κατεύθυνση διαρροή της οικογένειας του γνωστού επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, αναφορικά με την ώρα ταφή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του Δημήτρη Κοντομηνά ενημέρωσε φίλους και συνεργάτες ότι η ταφή του θα γίνει στις 11 το πρωί ενώ τελικά θα γίνει στις 9. Η συγκεκριμένη διαρροή δείχνει ότι η οικογένεια δεν επιθυμεί να παραστούν συγκεκριμένα άτομα στην κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου. Μάλιστα, το μεγάλο ερώτημα φαίνεται πως είναι, αν τελικά το πρόβλημα είναι η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Καθότι δεν είναι επιθυμητή από την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά.

Μετά την τελευταία εξέλιξη ως προς την ώρα ταφής, φίλοι και συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά αποφάσισαν χτες βράδυ να απευθύνουν κάλεσα συγκέντρωσης στο μνήμα του, στο Α ´ Νεκροταφείο, την ερχόμενη Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 2 μμ για να κάνουν τρισάγιο στην μνήμη του με την συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This