Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απαντάει στη Νατάσσα Μποφίλιου με νέα, αιχμηρή δημοσίευση

Must Read

Στην αντιπολεμική συναυλία αποφάσισε να τραγουδήσει πριν λίγες ημέρες η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Αντώνη Καφετζόπουλο να αντιδράει, κάνοντας λόγο ότι ένταση στην ίδια κατηγορία ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία.

Η γνωστή τραγουδίστρια από τη μεριά της δεν ήθελε να σχολιάσει περαιτέρω της σπόντες του ηθοποιού και αρκέστηκε να πει μεταξύ άλλων ότι «η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ, είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο».

Η δήλωση Αυτή φαίνεται πως δεν κάλυψε τον ηθοποιό και προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση τα social media.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο Πούτιν να παίζει πιάνο βομβαρδίζοντάς την Ουκρανία, τραγουδώντας: «Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα»

Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι στοίχοι είναι παραφρασμένοι από το τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου «Η αγάπη πονάει όταν ψηλώνει».

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This