Έκτακτο επίδομα Πάσχα: Αυτοί θα λάβουν τα 200 ευρώ

Χαρτζιλίκια για πάμφτωχους - Για την ακρίβεια υπάρχει λύση, δεν υπάρχει όμως πολιτική βούληση!

Must Read

Ανεπαρκή και φτωχά μέτρα χαρακτηρίζονται τα μέτρα κατά της ακρίβειας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα οποία δεν καλύπτουν ούτε κατά διάνοια την έκταση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Έκτακτο επίδομα ως άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» θα δοθεί σε οικονομικά ευάλωτες κατηγορίες, οι οποίες πλήττονται από τις εκρηκτικές ανατιμήσεις σε καύσιμα, είδη διατροφής και την ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε ότι θα δοθούν 200 ευρώ. Αρχικά οι διαρροές έκαναν λόγο για 300 ευρώ, στην πορεία αυτά τα χρήματα έγιναν 250 ευρώ. Η ενίσχυση θα καταβληθεί πριν το Πάσχα.

Ποιοι θα λάβουν τα 200 ευρώ

  • 667.000 χαμηλοσυνταξιούχοι (με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα το 2020 έως 7.200 ευρώ και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 14.400 ευρώ)
  • 35.000 ανασφάλιστοι υπερήλικοι
  • 167.000 δικαιούχοι επιδόματος ΑμεΑ

Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα δοθεί διπλή δόση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε 200.000 δικαιούχους, καθώς και 1,5 δόση παραπάνω επιδόματος Παιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Επίδομα βενζίνης, Πάσχα και ρεύματος: Αυτά είναι τα μέτρα κατά της ακρίβειας – Όλες οι ανακοινώσεις 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This