Γρεβενά: Νεκροί οι 3 αγνοούμενοι από την έκρηξη

Φονική αποδείχθηκε η έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών

Must Read

Νεκροί εντοπίστηκαν οι τρεις αγνοούμενοι από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στις 08:15 στην περιοχή της Ιτέας Γρεβενών,  σε εργοστάσιο δυναμίτιδας.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τους αγνοούμενους. Ο ένας από τρεις εργαζομένους ήταν από το χωριό Δήμητρα, ο δεύτερος από την πόλη των Γρεβενών, ενώ ο τρίτος από χωριό της Κοζάνης.

Σε σοκ ο φύλακας

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο φύλακας του εργοστασίου, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο φύλακας είχε μόλις αλλάξει την βάρδια του και έφευγε για το σπίτι του.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κατάσταση υγείας του φύλακα δεν εμπνέει ανησυχία ενώ του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Στο εργοστάσιο, σύμφωνα με το ThessToday, εργάζονται συνολικά 10 άνθρωποι και επιπλέον υπάρχει και το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των κτηρίων. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου εκτείνονται στα 100 στρέμματα, περιλαμβάνοντας 14 βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες χωρητικότητας 700 τόνων πρώτης ύλης και 200 τόνων εκρηκτικών υλικών.

Διαβάστε ακόμη: Γρεβενά: Έκρηξη σε εργοστάσιο – 1 τραυματίας και 3 αγνοούμενοι – «Βρέθηκαν κομμάτια από σάρκες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This