Μελίσσια: Ενέδρα ανηλίκων και άγριο ξύλο σε 16χρονο για ένα SMS

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα οι δράστες

Must Read

Ένας 16χρονος στα Μελίσσια, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έξι ανήλικους που του έστησαν ενέδρα για ένα SMS στο οποίο τους κορόϊδευε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια. Είχε προηγηθεί ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των νεαρών, ενώ ένα από τα SMS θεωρήθηκε κοροϊδευτικό με αποτέλεσμα ο συνομήλικος του 16χρονου με άλλα πέντε άτομα να στήσουν ενέδρα στο θύμα και έναν φίλο του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι έξι ανήλικοι προκάλεσαν κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του 16χρονου που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε και κάποιες ημέρες για νοσηλεία.

Ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου έχει ήδη ασκηθεί ωστόσο, η ομάδα των έξι δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This