Θεσσαλονίκη: 15ετής φυλάκιση για τον ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί 63χρονη πελάτισσά του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ουσιαστικά επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση, κατά της οποίας είχε ασκηθεί έφεση από εισαγγελέα

Must Read

Κατόπιν αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, ο 33χρονος ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί 63χρονη πελάτισσά του, τον Ιούνιο του 2019, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε εκ νέου σήμερα σε 15ετή κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, την πρωτόδικη απόφαση, κατά της οποίας είχε ασκηθεί έφεση από εισαγγελέα, θεωρώντας ότι κακώς τού χορηγήθηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Δικαστές και ένορκοι του ΜΟΕ, όμως, έκριναν ομόφωνα ότι θα πρέπει να τού χορηγηθεί, ενώ σχετική πρόταση περί χορήγησης ελαφρυντικής περίστασης διατύπωσε και ο εισαγγελέας της έδρας.

Μοιραίος διαπληκτισμός

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός ψυκτικός, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που τού είχε ζήτησε η 63χρονη, γεγονός που φαίνεται να τη δυσαρέστησε. Ακολούθησε διαπληκτισμός με εκατέρωθεν σπρωξίματα στον διάδρομο του διαμερίσματος, ενώ, στη συνέχεια, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, ο 33χρονος άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και χτύπησε την άτυχη γυναίκα πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

«Θόλωσα όταν έβρισε τη μητέρα μου», είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ισχυρισμό που είχε προβάλει και στο προηγούμενο δικαστήριο. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές Πατρών για την έκτιση της ποινής του.

  • Δείτε δηλώσεις του δικηγόρου υπεράσπισης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This