Μυστήριες μπίζνες με real estate φόντο!

Ερωτήματα για την αγορά γραφείων από δημοσιογράφο-εκδότη μέσω πλειστηριασμού

Must Read

Δημοσιογράφος-εκδότης (ο Θεός να τον κάνει) εφημεριδάς, ο οποίος αντλεί τη δύναμή του από τη σχέση του με την οικογένεια και από το παραγοντιλίκι που πουλάει και τις δουλίτσες που τάζει, αγόρασε γραφεία μέσω πλειστηριασμού.

Στη συνέχεια, ένας δικηγόρος, μάλλον «μπροστινός» του, αγόρασε το υπόλοιπο κτίριο. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι όροφοι που πήρε είναι από έναν εφοριακό. Το ακίνητο σε κεντρική λεωφόρο. Τη μεσολάβηση λέγεται ότι την έκανε επιχειρηματίας αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων.

Πολλές αγοροπωλησίες στην Αττική άλλα και στην πατρίδα του… Από πού προέρχεται ο ξαφνικός πλουτισμός;

Μήπως προέρχεται από δωράκια; Όπως οι πρίζες και οι λάμπες (γιατί είναι και τσίπης ο εκδοτάκος…) που του έκανε γνωστός επιχειρηματίας επειδή τον έπεισε ότι θα τον χώνει σε δουλειές και ο άλλος με ελαφρά την καύκα του (κοινώς κεφαλή) τού τα δώρισε;

Έχει τραπεζικούς λογαριασμούς που να μπορεί να κινεί τόσα χρήματα; Μήπως, θα κινδυνεύσει με τη νέα τροπολογία; Θα φανεί.

Άλλωστε, οι ημέρες της χλιδής τελειώνουν μαζί με την κατάρρευση της οικογένειας. Και μετά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This